logotyp
XL-BYGG Palms Byggvaror

XL-hjälpen

Lokalt engangemang - XL-Hjälpen

Många av våra brädgårdar och butiker har funnits i över 100 år och har en lång historia tillsammans med våra orter och städer runt om i Sverige. Vi är stolta över vår lokal förankring där vi får möjligheten att tillsammans med våra kunder utveckla samhället och Sverige. Vi vill vara en naturlig del av byggprocessen. För oavsett om du bygger en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma så bygger du något som är bestående. Som sprider glädje och nytta för andra människor. Och det gillar vi. 

Eftersom vi har varit med länge på våra orter och känner vårt lokala föreningsliv så vet vi att det finns byggprojekt som aldrig blir av. Det är inte i brist på engagemang. För är det något vi vet, så finns det så många eldsjälar som gör väldigt mycket för sin förening. Utan byggprojekten blir inte av för att det helt enkelt inte finns pengar. Därför startade vi 2019 XL-Hjälpen där föreningar kunde ansöka för att få sitt byggprojekt uppfyllt. Och vi blev överväldigade. Över 2 000 behjärtansvärda bidrag kom in till XL-Hjälpen. Av de 2 000 bidragen så kommer vi att genomföra 9 av dem. För att nämna några så kommer vi att bygga en läktare till Hrimfaxi islandshästklubb, en skateramp till Emiliaskolan och brobygge för Stora Stenen org. i Umeå. Tack för alla bidrag, och tack för att vi fick hjälpa till.

864x323_sponsring_xlhjälpen.jpg 

 

LÄS MER OM XL-HJÄLPEN

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack