logotyp
XL-BYGG Palms Byggvaror

Fönsterdörrar (fönster) - XL-BYGG Palms Byggvaror

Filter

LÄS MER
Matcha dina fönster med en fönsterdörr av samma kvalitet och med lika hög säkerhet.

Hos oss finns dörrar som har spanjolett med fallkolv, vilket innebär att du öppnar och stänger på samma sätt som vanliga dörrar. Handtaget fjädrar alltså tillbaka när du släpper det. Det betyder till exempel att du enkelt kan öppna dörren med armbågen när du har händerna fulla. Kom till oss så hjälper våra bollplank dig med frågor om fönster- och fönsterdörrar.

Oavsett om du vill ha en enkel- eller pardörr, helglasad eller delad fyllning så hjälper vi dig att välja den som passar just dig och dina behov. Kom in till oss och prata med våra bollplank. 


Monterat & Klart

Du vet väl att vi även erbjuder fönsterbyte helt Monterat & Klart? För dig som inte vill, kan eller har tid finns vår helhetslösning - Monterat & Klart. Med hjälp av lokala hantverkare som vi jobbar med på orten hjälper vi dig från början till slut. Du slipper hantera olika aktörer och får en riktig helhetslösning och alla kostnader på en enda faktura. Kontakta oss och fråga om Monterat & Klart så hjälper vi dig till ett lyckat fönsterbyte.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack