logotyp
XL-BYGG Palms Byggvaror

Om oss

XL-BYGG är en kedja av närmare 70 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

XL-BYGG

bbls_uppd.jpg 

Oavsett om våra kunder bygger ett hem, en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma, så skapar de något bestående. Något som skapar glädje och nytta för andra människor. Det gillar vi. Vi på XL-BYGG strävar efter att vara en naturlig och självklar del av våra kunders byggprojekt. I varje möte, varje tanke och varje handling gör vi allt för att vi tillsammans ska bli ännu lite bättre och ha ännu roligare. Varje dag. Tack för att vi får hjälpa till!

Vi vill göra våra kunder ännu bättre

Vi strävar efter att vara en naturlig del av kundernas byggprojekt - oavsett om de är proffsbyggare eller hemmafixare. Inte bara med rätt produkter till rätt priser. Vi vill vara med från början till slut och göra allt för att de ska lyckas med det de bygger.

Utan våra kunder är vi ingenting

XL-BYGG är Skandinaviens största bygghandelskedja. Det är vi stolta över. Men framförallt är vi stolta över att både proffsbyggare och gör-det-självare väljer att låta oss vara en del av deras byggprojekt och arbetslag. Att vi får vara med er hela vägen, i alla delar av byggprocessen. Det är ju det som gjort att vi blivit störst. Utan våra kunder hade vi inte varit det.

1 500 medarbetare

Vem som helst kan erbjuda bra produkter till bra pris. Men vem som helst kan inte erbjuda 1 500 duktiga medarbetare utspridda på cirka 80 anläggningar över hela Sverige. Det kan vi. Oavsett var i landet våra kunder har sitt byggprojekt kan de vara säker på att mötas av vår personals djupa engagemang, trevliga attityd och insiktsfulla råd. 

bbls_uppd1.jpg

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack