logotyp
XL-BYGG Palms Byggvaror

Ordning i barnkammaren

barnkammare.jpg

Leksaker, kläder, böcker och skor – det blir lätt kaos i barnrummet. Men med smart förvaring är det faktiskt enklare än man tror att skapa ordning. Och med vägghängd förvaring frigörs också lekyta på golvet!

Bild från Elfa

 

Förvaring som växer med barnet

Planera förvaringen så att den växer med barnet, där barnet själv kan nå sina saker. I alla fall sådant som barnet får nå utan att fråga om lov.

Behoven ändras

Med flexibel förvaring kan lösningarna förändras efter barnets behov. Leksakslådor och trådbackar kan snabbt fasas ut till förmån för bokhyllor, plugghörna eller mer plats för kläder.

Ett helt rum under sängen

Har ni högt till tak kan ni få plats med både garderob och skrivbord under en härlig loftssäng. Lika uppskattat för 5-åringen som för tonåringen!

Underlätta städningen

Om var sak har sin plats utförs städningen både enklare och snabbare. Tänk igenom hur städningen sker redan när du planerar förvaringen. Med väggförvaring känns rummet större och du slipper lyfta på saker för att dammsuga.  

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack